Hi havia una vegada un bebè que va néixer a una petita ciutat del centre d´Espanya. Des de molt jove aquest nen sempre va destacar per la seva diligencia i perseverança en totes les tasques que realitzava. Va créixer amb una família modesta. Tant és així que als 12 anys va haver d´iniciar-se en el mon laboral al mateix temps que estudiava en el seu temps lliure. Les dificultats del moment no li van impedir somiar en gran i treballar durament per aconseguir els seus objectius.

A mesura que creixia es va adonar que tenia una gran passió pel negoci i la gestió empresarial. Va començar a estudiar tot allò que podia envers el negoci i empreses, llegia llibres i assistia a conferencies. Aviat va començar a formar-se per iniciar el seu negoci d´administració de finques i assessoria laboral i fiscal.

Anys més tard, va decidir traslladar-se a Tarragona, una ciutat costera situada a la Costa Daurada, al nord est d´Espanya on va fundar la empresa que posteriorment donaria nom a l´actual Casa Nostrum Property management.

Desprès d´anys de treball dur i molta dedicació aquest jove emprenedor es va adonar que el sector que li agradava era l´immobiliari. D´aquí va començar a invertir en bens immobles i a construir la seva cartera de propietats. Va decidir que era hora de portar la seva passió al següent nivell. Amb el seu coneixement i les seves habilitat úniques aviat es va convertir en l´empresa líder i de referencia de la província.

L’empresa va destacar per la seva ètica empresarial i el seu Compromís amb la sostenibilitat. La comunitat l’apreciava per la seva visió i lideratge i l´empresa va continuar prosperant any rere any.

Aquest jove empresari es va casar i va formar una gran família amb tres fills. Els tres fills sempre van estar interessats en el treball dels seus pares. Des que eren nens van passar moltes hores al negoci dels pares, observant i aprenenent. Quan van créixer, els tres fills van decidir formar part d´aquest negoci familiar i la empresa es va expandir. Per una banda es va formar un bufet d´advocats, els quals van començar a assessorar i ajudar als clients en temes legals. Per altre banda, el fill menor va decidir col·laborar en el sector immobiliari i durant anys va estar aprenent del seu pare. El jove entusiasta i ple d´idees va començar a pensar en com podrien expandir-se i arribar a un públic més ampli. Va començar a investigar en línia i a assistir a congressos immobiliaris per aprendre més sobre la industria.

En un congrés que es va celebrar a la capital catalana es va retrobar amb un antic company que havien coincidit anys enrere en altres formacions. Ambdós eren emprenedors i apassionats del mon immobiliari i van decidir ajuntar els seus camins.

Treballant durament van expandir el negoci per tota la Costa Daurada i cap a l´interior, abastant tota la província de Tarragona. No només van expandir el negoci, sinó que també el van modernitzar. Van introduir noves tecnologies i processos i van renovar la imatge de la marca per a que fos més atractiva i rellevant pels clients actuals.

Amb la seva passió i Compromís es van assegurar que el negoci estigués en constant evolució i creixement.

Avui en dia el negoci familiar s´ha convertit en un negoci exemplar, d´èxit a tota la zona i és un dels més respectats de la província.

Compare listings

Compare